Mei 2014 – De magische MysteryX show!

Woensdag 14 mei 2014 van 15:00 – 17:00 uur in Lux

Staat daar nou een beeld op haar hoofd???
Soms lijken dingen zo, terwijl ze niet zo zijn. Illusionisten of goochelaars gebruiken dit om je voor de gek te houden.

De magische MysteryX show

Wauw, is dat nou goochelen of echt toveren? En wat is eigenlijk het verschil? Toveren, dat komt alleen maar in films en verhalen voor…
Iedereen die een beetje slim is kan goochelen leren, dus jij ook. En als je heel erg je best doet met je trucs dan lijkt het precies op echt toveren. Dan kunnen dingen verdwijnen en verschijnen, veranderen, en zelfs zweven!

In de Magische MysteryX Show vertelt en demonstreert beroepsgoochelaar Dan LeFay hoe hij goochelaar is geworden. Hij laat je zien wat je daarvoor moet leren en oefenen. Vingervlugheid, afleiding en speciale spullen, je leert het allemaal. Spannend en leerzaam.
Wil jij ook je familie en vriendjes verbazen met een prachtige truc? Dan leer je in de Magische MysteryX Show het geheim. Ssssst, niet verder vertellen!

Dan LeFay

Dan LeFay is een beroepsgoochelaar uit Den Haag. Hij was twee maal Nederlands kampioen close-up magic en treedt op in binnen en buitenland. Hij geeft shows voor bedrijven en leert daar hoe mensen slimmer kunnen omgaan met hun werk. Hoe ze creatiever kunnen worden en hoe ze elkaar beter kunnen begrijpen. Goochelen gebruiken om mensen iets te leren is dus zijn specialiteit. Dan werkt daarom veel samen met zijn vrouw, psycholoog Karin Boon. Samen hebben zij enorm veel plezier om mensen te verbazen en te inspireren.
Het is toch veel leuker om iets spelenderwijs te leren in plaats van uit moeilijke boeken?

Ga naar de inschrijfpagina om je aan te melden!
Let op: De MysteryX-middag op 14 mei is in Lux (Mariënburg 38-39 te Nijmegen).
Inschrijven kan vanaf woensdag 30 april 2014 om 19.00 uur.